اطلاعیه انتشار شماره نخست فصلنامه

اطلاعیه انتشار فصلنامه علمی مطالعات تفسیری آلاء الرحمن

گروه علمی تفسیر و علوم قرآن جامعة الزهراء (سلام‌الله‌علیها) در اقدامی ارزشمند، نخستین شماره فصلنامه علمی تخصصی «مطالعات تفسیری آلاء الرحمن» را منتشر کرد.

شماره نخست این فصلنامه با شش مقاله تخصصی در حوزه تفسیر و علوم قرآنی به شرح زیر منتشر شده است:

ارزیابی دیدگاه مفسران در مصداق «اصحاب اعراف» براساس ادله‌ی درون‌متنی و برون‌متنی

نویسندگان: محسن احمد آخوندی، لیلا ابراهیمی، مهدی درستی

بازخوانی مهم‌ترین راه‌کارهای عملی عاطفی و اخلاقی مؤثر در توسعه‌ی محبت در جامعه از منظر آیات و روایات

نویسنده: کلثوم مرادبیک‌لو

بررسی پیامدهای اختلال وسواس فکری و عملی بر زندگی فردی از دیدگاه قرآن و حدیث

نویسنده: سیده فاطمه معصومه جلالی

بررسی راه‌کار‌های مقابله با ظلم اجتماعی از نگاه قرآن

نویسنده: زهرا وافی

تفاوت یا همسانی وحی نبوی با تجربه دینی

نویسندگان: فریده مهدیان و سیدحسین شفیعی دارابی

نقد تحلیلی دیدگاه‌‌های علامه‌طباطبایی در مورد مجاز‌های قرآن

نویسنده: نسرین انصاریان

فصلنامه علمی تخصصی مطالعات تفسیری آلاء الرحمن با اخذ مجوز انتشار فصلنامه به شماره‌ی ۹۲۱۲۱ از پاییز ۱۴۰۱، به همت گروه علمی تربیتی تفسیر و علوم قرآنی جامعة الزهراء (سلام‌الله‌علیها) و با مدیرمسئولی دکتر سیدحسین شفیعی دارابی و سردبیری دکتر محمدتقی سازندگی منتشر شده است.

علاقه‌مندان جهت ارتباط و دسترسی به مقالات می‌توانند به وبگاه فصلنامه مراجعه کنند.